Thursday, May 18, 2017

Jom Ke Kelip Kelip Kuala Selangor !


Assalammualaikum dan Selamat petang semua, Jom Ke Kelip Kelip Kg Kuantan Kuala Selangor !Masih mencari idea berkenaan tempat-tempat yang menarik untuk dilawati di sekitar Barat Semenanjung Malaysia ini? Apa kata anda cuba dan rasai sendiri pengalaman berada di Kelip Kelip Kg Kuantan, Kuala Selangor. 

***


Ini merupakan salah satu tempat yang paling popular di Selangor. Di sini anda berpeluang menyaksikan permandangan yang indah dari kelip kelip yang pastinya menjadi satu pengalaman yang amat menakjubkan semua pengunjung. Kelip- kelip dapat disaksikan pada waktu malam di lokasi Sungai Selangor dan kebiasaannya boleh didapati di spesis pokok-pokok bakau yang dikenali sebagai barembang. 

***

Atas faktor-faktor tertentu seperti ingin menjaga keamanan kelip-kelip, pengunjung di sini  tidak dibenarkan untuk menghidupkan flash di kamera. Bayaran untuk tiket masuk pula adalah dikenakan sebanyak RM 10 sahaja untuk setiap pengunjung. 

***

Kuala Selangor dikatakan sebagai salah satu tempat koloni terbesar kelip-kelip di dunia. Kerana itulah kehadiran anda ke Kuala Selangor tidak akan menjadi lengkap sekiranya tidak meneroka keunikan dan keajaiban kelip-kelip di Sungai Selangor ini.

***

Teringin nak tengok kelip-kelip tapi anda datang dari jauh?? Tak perlu risau, walaupun anda merupakan pelancong dari negeri Johor sekalipun, semuanya kini sudah mudah dengan adanya Klezcar. Kereta sewa kami melancarkan lagi perjalanan anda untuk ke destinasi yang anda ingin tuju. Perjalanan tanpa had merupakan keistimewaan yang terdapat di perkhidmatan kereta sewa kami iaitu Kereta Sewa Terminal Bersepadu selatan. 

***

Dapatkan kami sebaik sahaja anda turun dari bas. Tempahan awal secara online adalah digalakkan. Cepat! Kenderaan Terhad~~ 


Kereta Sewa TBS [Klezcar] ::: 012-492 0203 <Call/SMS/Whatsapp

Tempahan www.klezcar.com | 1300-88-4040 (24 jam)

No comments:

Post a Comment