Monday, April 17, 2017

Terminal Bersepadu Selatan


Assalamualaikum dan Selamat Petang !


Ada yang baru tahu tentang Klezcar ke? Ruginya..! Tak mengapa, dah tahu ni jangan lupa hebahkan kepada semua orang supaya mereka pun tahu juga wujudnya syarikat kereta sewa seperti Klezcar ini. Cawangan ada di seluruh Malaysia dan yang paling penting, Klezcar ada menyediakan kereta sewa di Terminal Bersepadu Selatan tau!

Selain daripada bas, teksi, LRT, ERL dan KTM, kini anda juga boleh dapatkan kereta sewa dari Klezcar di TBS. Kereta sewa dijamin bersih, wangi dan diselenggara baik. Jemput singgah ke Kereta Sewa TBS yang beralamat di :""'""  L4-6, Level 4, TBS, Terminal Bersepadu Selatan """"
""""  Bandar Tasik Selatan, Kuala Lumpur, Malaysia.    """"


Mengapa perlu singgah? Kerana kami sedang ada promosi hebat!! Cepat tau.. 
Promosi tamat bila-bila masa..Yang selalu menaiki bas, pastinya sudah biasa dengan Hentian Bas Puduraya. Namun, kini sudah wujud pula stesen bas yang boleh dikatakan besar juga di ibu kota ini iaitu Terminal Bersepadu Selatan atau lebih mudah disebut sebagai TBS. Ia telah menjadi lambang kemodenan sistem pengangkutan negara yang memudahkan serta memberi keselesaan kepada rakyat Malaysia.Dengan kemajuan teknologi masa kini, anda sudah boleh membuat tempahan tiket bas secara online sahaja iaitu di www.tbsbts.com.my. Begitu juga Klezcar, Perkhidmatan Kereta Sewa Malaysia, anda juga boleh menempah kereta sewa secara online di laman web kami sahaja iaitu www.klezcar.com. [Pilih Terminal Bersepadu Selatan (TBS)]. Segalanya di hujung jari sahaja ! Mudah kan? 
Kereta Sewa TBS - Klezcar
Call > 012-942 0203

Tempahan www.klezcar.com | 1300-88-4040 (24 jam)
No comments:

Post a Comment